Cobi lejringspuder

Flere funktioner i én og samme pude

Rate

0 bedømmelser LÆS

1 stjerne: Meget utilfredsstillende
2 stjerner: Kunne være bedre
3 stjerner: Tilfredsstillende
4 stjerner: Over middel
5 stjerner: Yderst tilfredsstillende

Bedøm varen på en skala fra 1-5 stjerner.

Marker det antal stjerner, der svarer til din oplevelse.
Salg & Service:Produktets Kvalitet:

Hvorfor købte du produktet?
(Max. 1000 tegn):Vil du købe dette produkt igen?     

Vil du anbefale dette produkt til andre?     Bekræft bedømmelsen ved at angive det samlede antal stjerner, som du har markeret ovenfor: stjerner.Vi forbeholder os ret til at udelade bemærkninger, der kompromitterer tavshedspligten m.v.


Cobi lejringspuder er en serie lejringspuder, som vi selv har udviklet og produceret med udgangspunkt i de gængse lejringsprincipper og i samarbejde med specialenheder indenfor neurologisk skadede patienter og demente borgere. Vi har fokuseret meget på, at materialets kvalitet skal holde faconen og herved også skabe en stabil lejring, hvilket er en væsentlig faktor.

Samtidig er puderne universale med flere funktioner i én og samme pude, hvilket giver dem store anvendelsesmuligheder og fleksibilitet. Stabiliteten gør dem nemme at anvende og sikrer en stabil og hensigtsmæssig lejring.

____________________________________________________________

Stor tyngde og anatomisk design
I designet af de nye Cobi lejringspuder har vi lagt stor vægt på, at puderne er meget kropsnære og kan komme tæt på brugeren.
Der er en stor tyngde i puderne, så de bliver, hvor de bliver positioneret og støtter op, så lejringen af brugeren forbliver stabil.

Anvendelig til mange patientgrupper
Puderne er særdeles velegnet til lejring af brugere med blandt andet pareser, sclerose, hjerneskadede, neurologiske patienter, smertepatienter og terminale patienter, hvor få og selv små bevægelser vil udløse smerter. Fælles for disse grupper af patienter er, at langt de fleste af dem er i høj risiko for at udvikle vævsskade og tryksår.

Eksempler på lejring
Cobi Søhest pude er den komplette sidelejringspude. Alle de nødvendige komponenter for en god sidelejring er samlet i én og samme pude.
Cobi Søhest pude kan også anvendes med Cobi Finne pude, som gør front lejring exceptionel.

Beroligende effekt
Foruden at kunne afhjælpe tryk og øge trykfordelingen, er puderne særdeles velegnet til brug for nedsættelse af spasticitet, samt giver en taktil stimuli, hvilket er meget relevant for blandt andet demente. Brugeren får en afgrænsende fornemmelse af kroppen, hvilket ofte har en beroligende effekt og øger komforten.

Konstruktion
Puderne er lufttætte og fyldt med små Krøyer kugler, granulat og vægtfylde, hvilket sikrer, at stillingen holdes og puderne ikke ændrer facon. Betrækket er et utroligt strækbart PU materiale, antibakterielt forseglet, som gør det ekstra modstandsdygtigt og uigennemtrængeligt for bakterier, og derfor meget hygiejnisk i brug. Betrækket er endvidere åndbart, strækbart og brandhæmmende. Komfortabelt betræk af vaskbar blødt stof fås som tilbehør.

____________________________________________________________

 

Download vores 8 siders folder om Cobi lejringspuder

Produktinformation

Retningslinjer for rengøring, vedligeholdelse og dekontaminering

Klik på billedet for, at se i stor størrelse

Specifikationer

 

Cobi Flexi pude
På grund af sin opbygning er denne pude særlig velegnet til at give brugeren en god kropsstøtte. Den kan også bruges som U-pude og enderne er syet i spinds, så den er mere kropsnær ved Semi-Fowler liggestilling. Puden kan også placeres bag, foran eller rundt om brugeren.

Cobi Robust pude

Denne cylinderpude er 200 cm lang og 28 cm bred og har ekstra tyngde, hvilket gør puden særlig velegnet til en tæt lejring som Semi- Fowler liggestilling, eller ved 135° sideliggende/delvis bugleje. Puden kan også med fordel bruges til agiterede patienter, som har behov for øget taktil stimuli og proceiceptiv afgrænsning.

Cobi Søhest pude /
Cobi Søhest Junior pude
Den komplette sidelejringspude. Alle de nødvendige komponenter for en god sidelejring er samlet i én og samme pude. Cobi Søhest pude kan også anvendes med Cobi Finne pude, som gør front lejring exceptionel.

Cobi Finne pude
Cobi Finne pude er ekstra tilbehør til Cobi Søhest pude og kan anvendes til at give yderligere aflastning og kan positionere ankel og hæl.

Cobi Hæl/arm pude
Puden anvendes til at elevere hælen fra madrassen ved behandling af tryksår. Puden kan også anvendes, hvor hele underbenet eleveres for at undgå ødemdannelser.
Derudover kan puden anvendes til at lejre en hemiplegisk arm eller til brugere med nedsat tonus.

Cobi Lille hovedpude
Denne pude kan anvendes til mange formål, når der i positioneringen skal udfyldes små hulrum. Puden giver den optimale understøttelse. Cobi Lille hovedpude kan desuden anvendes til at forebygge tryksår mellem knæene eller give optimal hovedpositionering.

Cobi Stor hovedpude
Cobi Stor hovedpude kan anvendes til rygstøtte, når man lejrer i Semi-Fowler liggestilling. Ved anvendelse til positionering af hovedet til neutral nakkestilling giver puden en utrolig god støtte og komfort, og giver et godt stabilt hold. Ved anvendelse under læggene i rygliggende stilling giver puden god trykaflastning til hæle og et stabilt hold.

Cobi Kile pude
Kile puden er udformet som en trekantet pude, og kan benyttes til fleksible formål, som f.eks. stabilisering både foran og bag ryggen i sideleje for at give et fast hold. Ved brug af Cobi Kile pude foran kroppen, får øverste arm og skulder ligeledes en god understøttelse i neutral stilling. I rygleje kan Cobi Kile pude benyttes til at understøtte under haserne, læg og lår.

Cobi H-pude
Cobi H-pude er en lejringspude, der kan anvendes på et utal af måder. I sidelejring positioneres hofteleddet i neutral stilling og er særligt velegnet til hofteopererede, spastikere m.fl. Når Cobi H-puden anvendes rygliggende, positioneres hofteleddet i fleksion og benene lejres støttet og stabilt. Puden kan desuden bruges i trænings og behandlingsseancer.

Cobi Cylinder pude kort
Knæ- og hasepude, som er uundværlig, når der skal lejres i Semi-Fowler liggestilling og ved fleksion af knæet. Puden kan også anvendes ved sidelejring, som stopper i ryggen.

Cobi U-pude (rede med flex arme)
På grund af sin U-form er denne pude særlig velegnet til at give brugeren en god kropsstøtte.
Puden kan enten placeres bag, foran eller rundt om brugeren. Kropsstøttepuden er en af grundstenene i Semi-Fowler liggestilling.

Cobi Skøde pude
Denne pude kan med fordel anvendes i den siddende stilling, hvor den urolige bruger kan have god gavn af at have “katten i sin favn”. Skaber ro og afgrænsning. Puden kan desuden bruges til lejring af hovedet samt skabe stabilitet og lårstyr i den siddende stilling i sengen under lårene.

Cobi Universal pude
Denne pude anvendes til at sikre hofte abduktion, og til at mindske risikoen ved hofte dislokation, når en bruger vendes fra ryg til sidelejring. Derudover er puden særlig velegnet til understøttelse af arm/skulder og forebyggelse af ødemdannelse.

Bestilling

Bestillingsskema