XXL-Rehab Transporter

Fast ramme kørestol til transport specielt udviklet til bariatriske brugere op til 325 kg

MAX 325 KG
Rate

0 bedømmelser LÆS

1 stjerne: Meget utilfredsstillende
2 stjerner: Kunne være bedre
3 stjerner: Tilfredsstillende
4 stjerner: Over middel
5 stjerner: Yderst tilfredsstillende

Bedøm varen på en skala fra 1-5 stjerner.

Marker det antal stjerner, der svarer til din oplevelse.
Salg & Service:Produktets Kvalitet:

Hvorfor købte du produktet?
(Max. 1000 tegn):Vil du købe dette produkt igen?     

Vil du anbefale dette produkt til andre?     Bekræft bedømmelsen ved at angive det samlede antal stjerner, som du har markeret ovenfor: stjerner.Vi forbeholder os ret til at udelade bemærkninger, der kompromitterer tavshedspligten m.v.


 

XXL-Rehab Transporter er designet til nem indendørs transport, for eksempel på hospitaler og bariatriske afdelinger.
____________________________________________________________

Derudover er den designet til at være vedligeholdelses-
fri og nem at desinficere i modsætning til normale kørestole.

Stolen er udstyret med en kurv, så brugerens ejendele nemt kan komme med under transit.


Udgangspunktet for designet har været nem adgang, selvstændighed og sikkerhed, både for bruger og plejepersonale. De 24” store drivhjul gør stolen nemmere og mere retningsstabil at køre med for plejepersonalet.

Bred indvendig og smal udvendig
XXL-Rehab Transporter har en sædebredde på 71 cm. Stolen er konstrueret med et 5 cm højt PU skumsæde og 7 cm åbning mellem sæde og armlæn. Herved opnås, at vævet falder ned og ikke breder sig til siderne. Det umulige paradoks: ”bred indvendig og smal udvendig” er opnået.

Robuste benstøtter
Benstøtterne er designet til at kunne bære 100 kg hver og er endvidere indstillelige i både højden og i bredden op til et ydre mål på 110 cm. Derfor kan brugere med meget fedtvæv på indersiden af låret med fordel benytte XXL-Rehab Transporter. Benstøtterne er belagt med PU skum.

Funktionelle armlæn
Grundet vævshæmning kan bariatriske brugere ofte ikke føre armene langt nok tilbage til at få fat i almindelige stolearmlæn, når de skal sætte sig. Armlænene på XXL-Rehab Transporter har en længde på 64 cm og stikker 7 cm frem foran siddefladen. Dette hjælper brugeren til at få nemmere fat med hænderne og sætte sig sikkert i stolen, til gavn for både plejepersonalet og brugeren.

Armlænene er endvidere aftagelige og svingbare. Hvis der er behov for ekstra bredde, kan XXL-Rehab Transporter monteres med butterfly armlæn, som giver ekstra stor plads i siddebredden.

Ryglæn med frigang
Under ryglænet er en frigang ned til sædet på 32 cm, som giver mulighed for at lade vævet i glutealregionen stikke lidt bagud. Herved opnås støtte i ryggen, og samtidig giver det plejepersonalet mulighed for at række ind efter et sejl og hjælpe til med at placere brugeren korrekt.

 

DOWNLOAD

Katelog for XXL-Rehab Transporter
Brugsanvisning for XXL-Rehab Transporter
Klik på billedet for, at se i stor størrelse

Specifikationer

Bestilling

Bestillingsskema