Cobi Modux Elektrisk Sammenfoldelig Plejeseng

Elektrisk sammenfoldelig plejeseng, som nemt kan komme igennem smalle døre og nemt kan transporteres - selv i små elevatorer

MAX 135 KG
Rate

0 bedømmelser LÆS

1 stjerne: Meget utilfredsstillende
2 stjerner: Kunne være bedre
3 stjerner: Tilfredsstillende
4 stjerner: Over middel
5 stjerner: Yderst tilfredsstillende

Bedøm varen på en skala fra 1-5 stjerner.

Marker det antal stjerner, der svarer til din oplevelse.
Salg & Service:Produktets Kvalitet:

Hvorfor købte du produktet?
(Max. 1000 tegn):Vil du købe dette produkt igen?     

Vil du anbefale dette produkt til andre?     Bekræft bedømmelsen ved at angive det samlede antal stjerner, som du har markeret ovenfor: stjerner.Vi forbeholder os ret til at udelade bemærkninger, der kompromitterer tavshedspligten m.v.


Cobi Modux Elektrisk Sammenfoldelig Plejeseng er designet til brug i plejehjem, plejeboliger og private hjem, til brug for voksne over 12 år.

____________________________________________________________

Cobi Modux Elektrisk Sammenfoldelig Plejeseng folder sig selv sammen ved transport. Dette sker ved hjælp af rygmotoren og håndbetjeningen, uden brug af kræfter eller værktøj. En låsesplit forhindrer utilsigtet sammenfoldning under brug.

Cobi Modux Elektrisk Sammenfoldelig Plejeseng fylder et minimum under transport og opmagasinering. Typisk vil der kunne stå 3 senge på samme plads som en almindelig plejeseng. Sengen kan leveres og monteres af én person i en mindre bil. Dette reducerer omkostningerne for hver levering og afhentning med mandskabstimer.

Sengen har en 4-delt liggeflade, med el på alle funktioner. Den er forsynet med anti-trendelenburg, som giver mulighed for for eksempel at sidde op og se tv i sengen uden at sengegavlen generer for udsynet. Funktionen er ligeledes til stor gavn, når der skal udføres pleje fra fodenden af sengen.

Cobi Modux Elektrisk Sammenfoldelig Plejeseng leveres med træ-sengeheste. Det giver sengen et mere hjemligt og blødere udtryk, og mobile brugere kan selv betjene disse fra sengen. Hjulene er 125 mm og låses individuelt.

Sengen kan anvendes til brugere med brugervægt på max 135 kg/SWL 170 kg.

 

DOWNLOAD

Katelog for Cobi Modux Elektrisk Sammenfoldelig Plejeseng
Klik på billedet for, at se i stor størrelse

Specifikationer

Bestilling

Bestillingsskema