Kelvin Aura kørestol med hjælpemotor

Giver støtte, ro og stimuli. Den enkle løsning, når standarden ikke længere rækker

125 KG
Rate

0 bedømmelser LÆS

1 stjerne: Meget utilfredsstillende
2 stjerner: Kunne være bedre
3 stjerner: Tilfredsstillende
4 stjerner: Over middel
5 stjerner: Yderst tilfredsstillende

Bedøm varen på en skala fra 1-5 stjerner.

Marker det antal stjerner, der svarer til din oplevelse.
Salg & Service:Produktets Kvalitet:

Hvorfor købte du produktet?
(Max. 1000 tegn):Vil du købe dette produkt igen?     

Vil du anbefale dette produkt til andre?     Bekræft bedømmelsen ved at angive det samlede antal stjerner, som du har markeret ovenfor: stjerner.Vi forbeholder os ret til at udelade bemærkninger, der kompromitterer tavshedspligten m.v.
Mange brugere tilbringer tæt på 24 timer i døgnet i deres seng, fordi det er umuligt at bringe dem andre steder hen, eller det er umuligt for dem at finde komfort i andre stillinger end den liggende.

____________________________________________________________

Kelvin Aura kørestol med hjælpemotor kan med fordel anvendes i hjemmet, i hjemmeplejen, på institutioner, på hospicer og på hospitaler, til voksne som er alvorligt hæmmet i deres daglige liv.


Konstruktion
Kelvin Aura kørestol med hjælpemotor er opbygget af moduler af puder fyldt med latex og Krøyer kugler. Indstillingsmulighederne i hofte-, knæ, og ankelled, kombineret med stolens 45˚ tilt, gør det let at tilpasse stolen til den enkelte brugers behov, trods deformiteter, kontrakturer og smerter. Brugeren vil opnå en optimal støtte fra isse til hæl.
Kørestolen er konstrueret med flexarme, som giver brugerens arme mulighed for at blive understøttet og skaber tryghed, ro samt en høj grad af komfort.

Større livskvalitet
Når brugeren først er liftet over i Kelvin Aura kørestolen med hjælpemotor, er det nemt at bringe brugeren rundt i stuen eller andre steder i hjemmet eller institutionen. Kelvin Aura kørestolen med hjælpemotor er derved medvirkende til at give en højere grad af fleksibilitet og livskvalitet, samt er med til at opretholde sociale relationer.

Fleksibelt modulsystem
Det komplette Kelvin system er opbygget af moduler, og alle komponenterne er koordinerede med hinanden og passer sammen uden generende sømme. Sædet med den integrerede underbensstøtte kan påsættes ekstra moduler. Desuden er det muligt at tilvælge en abduktionspude, swing-away benstøtter, højderegulerbart armlæn og bord, samt flere størrelser og typer af nakkestøtter. Serien af tilbehør kan uden besvær og efter behov påsættes og tilpasses den enkelte bruger.

Genbrugsværdien af Kelvin kørestolen er høj, da stolens store sortiment af tilbehør og modulopbygningens fleksibilitet gør det nemt at gentilpasse stolen til en anden bruger. Dette kan gøres i samarbejde med Cobis erfarne konsulenter.

DOWNLOAD 

Produktinformation (PDF 1 MB)
Brugsanvisning, lang (PDF 2 MB)
Quick Guide (PDF 190 KB)

Klik på billedet for, at se i stor størrelse

SpecifikationerBestilling

Bestillingsskema